No matter what- Chapter 17

CHAPTER 16

Jag gick ut till doktorn och frågade hur länge hon skulle vara kvar här. Jag blev lättad när han sa denna natt bara. Jag ringde mamma och sa att jag skulle sova över här och hon skulle ringa Bellas mamma och säga att de inte behöver komma hit och att jag kör henne hem imorgon. Jag sov i väntrummet. Jag somnade ganska lätt. Nästa morgon vaknade jag av att doktorn väckte mig och sa att hon hade vaknat. Äntligen!



CHAPTER 17
Jag gick fram till henne och såg henne öppna hennes ögon sakta.
- Åh så bra att du är vaken!
- Justin... Har du varit här hela natten?
- Ja... hehe. Kan inte låta dig vara här ensam!
Hon sa inget utan besvarade det med ett söt litet leende. Efter vi väntat på att doktorn gav os besked att vi kunde dra hemåt så var vi äntligen framme. Det var så hjärtekrossande att se henne med kryckor. Vi drog hem till henne och jag sa till mamma att jag skulle sova över. Jag hjälpte henne uppför trapporna. Vi gick in till hennes rum och hon satte sig på sin säng. Jag tog upp hennes ben sakta upp på sängen så att hon nu låg.
- Hem ljuva hem! Sa hon och tog ut sina armar på sängen.
- Så... vad vill du göra nu? kanske kolla film?
- Jadå!
Jag tog fram någon random film från filmhyllan och det fick bli en skräckfilm. "Paranormal Activity 2" Jag satte på den och satte mig bredvid henne. Jag la armen om henne och gosade.Varje gång det kom någon läskigt fram så hoppade hon till lite. Jag tyckte bara det var gulligt!
- Haha, rädd eller?
- hehe... ganska.
- Aww, Älskling du har ju mig! Sa jag och pussade henne på pannan. Hon besvarde med ett litet sött leende.
Efter filmen var slut gosade vi lite och sedan hörde jag hennes andetag på mig. De blev tyngre och tyngre, då fattade jag att hon somnat. Jag somnade ganska snabbt jag också.
BELLAS PERSPEKTIV:

Jag vaknade på morgonen av att mobilen pep. Jag kollade på mobilen och såg att jag hade fått 13 missade samtal och 4 sms. Jag kollade på smsen och såg att det var från Sara, Ariel och några från laget. De hälsade att jag skulle krya. Jag la ifrån mig mobilen och vände mig om och såg Justin vakna.
- Godmorgon!
Godmorgon på dig! Sa jag och kysste honom mjukt på läpparna.
Han sträckte på sig och jag skulle på toa. Jag sträckte på mig och skulle gå ner från sängen.
- AAAH!
- Vadå?!
- Ojj... har glömt att jag har skadat mig... Hjälp?
Justin kom fram till mig och bärde upp mig. Så romantiskt!
- Justin du kunde bara ge mig mina kryckor?
- Strunta i dom! Jag är din prins i nöd...
- AWW!
Vi gick mot toan och han satte på toasitsen. Han böjde sig fram och kysste mig mjukt och jag la mina armar om hans nacke. Han tog sig snabbt upp igen men jag drog honom närmre mig och kysste honom passionerat. Han fattade vad jag menade och drog sig ännu närmre mig. Kyssen blev mer och mer passionerad och det gick nu över till hångel. Han tog sin hand sakta uppför min tröja och jag rös till för hur kalla hans händer var. Han drog snabbt min tröja och jag gjorde detsamma. Han kysste min nacke, hals, mellan mina bröst och gick vidare till magen. Sedan kom han snabbt upp igen till mina läppar och kollade på mig. Rakt in i mina ögon.
- Varför måste du vara så vacker? Viskade han.
- Varför måste du vara så hisnande?
Han kysste mig mjukt och sedan gick han till zinken för att borsta tänderna. Jag skulle göra detsamma men kunde inte. Jag tog på mig min tröja igen.
- Fan! Hur ska jag borsta tänderna nu då?!
- Haha, jag kan ju borsta de åt dig.
- Haha mm...
Han tog min tandborste och la tandkräm på. Han gick fram till mig och jag gav ett stort leende så jag visade mina tänder. Han borstade där ganska bra, jag öppnade munnen och han borstade mina baktänder. (?) När jag stängde igen så borstade han med mening utanför! Jag skrattade och han skrattade. Så jag tog hans tandborste som han hade på andra handen och gjorde detsamma till honom. Efter vi sölat ner och garvat ihjäl oss gick vi tillbaka till rummet. Han skulle ta på sig andra kläder, och när han tog av sig tröjan och jag kollade på hans mage kunde jag inte slita blicken från honom.
- Jag tar det som en komplimang!
- hehe... Kan du kanske hjälpa mig att klä på mig kläderna?
Jag tog fram och några shorts och en tröja. Jag satte mig på sängen och Justin satte sig på huk på golvet. Han tog sakta av mig pyjamas-shortsen och satte på mig de andra shortsen. Medans han drog upp dom kysste han löst på mina ben. Han tog sakta av mig tröjan och samtidigt kysste han min mage lät. Jag rös till varje gång. Och när han skulle ta på mig tröjan kysste han min nacke mjukt.
- Haha, kan du inte få nog av kyssar någongång!
- Inte när du är så snygg med DEN kroppen!
Vi gick ner till köket för att ha något att äta. Jag såg mamma sitta där.
- Åh gumman! Hur gick det?
- Hej mamma, det gick bra. Justin hjälper mig... Sa jag och vi båda kollade på Justin.
- Godmorgon Ms. Fernandes !
- Godmorgon Justin!
Vi tog något att äta och satte oss sedan vid köksbordet.
- Så mamma... vad ska göra idag?
- Ehh... kommer inte hem idag! eller så kommer jag sent. Så du får gärna sova hos Justin eller så kan han vara här.
- Okej tack. Men vad ska du göra?
- Eeh... ja.. MÖTE! Sa hon och gick från bordet.
Vad var det med henne då? hon har varit borta ganska länge också...

VAD TYCKS?! FICK GÖRA GANSKA SNABBT! KOMMENTERA OCH SPRID VIDARE !<33

Kommentarer
Postat av: kajsa

grym novell, men det tog ganska l¨g tid att läsa alla kapitel ;) hahah

2011-02-17 @ 11:36:34
URL: http://justindbieberstories.blogg.se/
Postat av: Anonym

grym novell men en sak om hennes revben gått sönder kan hon ju inte gå på krykor eller sträka på sig m.m för då döör man av smärta ju!! annars grymt bra men tog typ 10000 år att läsa alla kap!<3<3<3<3

2011-02-17 @ 13:39:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0